PB Büküm Merkezi
PB Büküm Merkezi

PB Büküm Merkezi

PB Büküm Merkezi çeşitli sac levhaların bükme operasyonlarını gerçekleştirir. Bükme işlemi, bükme grubu alt ve üst büküm kalıplarının belirli bir büküm geometrisi üzerinde pozisyonlanması ile gerçekleşir. PB Büküm Merkezi sac levhaya gerekli kuvveti uygulayarak istediğiniz parça profiline ulaşmasını sağlar. Bükme operasyonu, gerekli parça geometrisini elde etmek için metal levhanın yüksek hassasiyetle, uygun açı ve ölçü toleransları dahilinde katlanmasını sağlayan işlemdir.

Durma PB Büküm Merkezi, tam otomatik takım değişimi ve minimum ayar süresi ile maksimum hız ve güvenlik sunar. PB Büküm Merkezi ile mükemmel büküm sonuçları elde eder ve üretim verimliliğinizi artırırsınız. Uygun sac büküm prosesi için istenilen açı veya şekle göre farklı modlar mevcuttur. Punch ve Lazer makineleriyle üretim hattı haline getirilmiş kombinasyonlar, üretim süreçlerinizde maksimum zaman tasarrufu sağlar.  Dahası, kullanıcı dostu ara yüzü ve parça programlamayı kolaylaştıran yazılımı ile çözüm ortağınız olur. Güçlü gövde yapısı, kusursuz ve ergonomik tasarımı ile Durma PB Büküm Merkezi, sunduğu büküm çeşitliliği ile işletmenizin vazgeçilmezi haline gelir.

PB Büküm Merkezi’nin Avantajları Nelerdir?

Durma PB Büküm Merkezleri sac levha malzemelerin tam otomatik bükümünü yapar. 0,5- 4 mm aralığında kalın levha malzemelerin basit ve karmaşık büküm profillerinde bükülmesini sağlar. PB Büküm Merkezleri, kullanıcı dostu ara yüzü ve farklı parçaların programlanmasını kolaylaştıran yazılımı ile çözüm ortağınız olur. Ayrıca yüksek esneklik ve kalite sunarak sac levhayı yüksek hassasiyetle bükmenize olanak sağlar. CNC teknolojisi, makinenin hazırlanmasında çevikliğin yanı sıra sürecin kusursuz tekrarlanabilirliği de garanti eder.

Büküm teknolojisi, PB Büküm Merkezleri konusunda uzman bilgisi olan profesyonel bir ekibin uygulaması gereken bir işlemdir. Durmazlar uzman ekibi, bu sürecin her adımında sizlere destek olur.

PB Büküm Merkezi Teknolojisi

“Akıllı Tüketim Sistemi” ile üretim fikrini geliştiren Durma PB Büküm Merkezi, en az operatör etkisiyle standart üretim ve termal faktör etkilerinden yalıtılmış koşullar sunar. Durma CNC PB Büküm Merkezi, artan enerji maliyetlerine karşı kâr etmenizi sağlar. Durma PB Büküm Merkezi, 0,5- 4 mm aralığında kalınlığa sahip levha malzemelerin tam otomatik bükümünü gerçekleştirir.

PB Büküm Merkezleri, Punch ve Lazer makineleri ile üretim prosesinize özel oluşturduğu üretim hattı konfigürasyonlarıyla, tüm üretim süreçlerinizde zaman tasarrufu sağlar. Durma PB Büküm Merkezileri “Akıllı Tüketim Sistemi” fikri ile üretilir ve en az operatör etkisiyle üretim yapmanıza imkân sunar. Ayrıca hızlıdır ve enerji tasarrufu sağlar.

Neden Durmazlar’ı Seçmelisiniz?

İş, hayat gibi bir yolculuktur. Durmazlar makineleri ile tüm engelleri aşacak ve işin sunduğu tüm zorlukların üstesinden geleceksiniz. İşiniz ile ilgili her adımda yanınızda olacağız. Sizin büyümenizin bizim büyümemiz, sizin başarınızın bizim başarımız olduğunun bilincindeyiz. Durmazlar olarak dayanıklı, esnek ve yenilikçi makineler üretiyoruz. Tüm makinelerimizde mükemmelliği hedefler ve kusursuz makineler üretmek için müşterilerimizle iletişimimize önem veririz. Son teknoloji ürünlerimiz size hızlı ve mükemmel bir şekilde net sonuçlar verir.

Durmazlar ile durmadan ilerler, gelişir ve üretirsiniz.

This browser does not support inline PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

This browser does not support inline PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF

İndirebileceğiniz Dosyalar